Monday, November 30, 2009

Cerita ttg Kasut

Posted by Ms Linee at 7:54 PM 0 ELITE

aku teringin utk beli & pakai mcmnie... xper, xper...nnti aku nak beli gak...utk mjadi koleksi aku..


sapa yg suka pakai high heel, mcmnie pun okla...


yg nie pun, cuma warna yg membezakannyer...


too simple...


bg aku, klu mcm nie MEMANG POWER & BERANI...aku kan suker suker suker RED color...


gaya ranggi..boleh kenakan dgn apparel yg stylo...i like dis!!!


yg nie agak sofisticated..g dinner pun ok..g opis mestilh ok gak!!!


salah 1 style utk ke opis yg simple..hitam itu menawan..



peace be upon U,


uolls pun tahu skrg nie musim cuti sekolah, musim org kawen, musim org g melancong, musim org preggy...*nie tipu!!! pandai2 aku jerkla.... tp, yg paling, paling, paling PENTING musim SALE!!SALE!!SALE!! BIG SALE!! suker...suker....suker.....

if uolls nak tau, aku nie "addict" sgt dgn KASUT...urm, mak aku pun cakap cmtuh~~lalalalalalalala~~ benda lain tuh, ada jugk aku carik, tp paling paling paling aku suka adlh "kasut"....

tp, kdg2 biler kasut tuh xcantik aku xsuka la...kan sumer org ada pandangan yg berbeza2...aku pun gitu gak uolls..1 perk lg, aku nie susah ckit nk carik kasut yg sesuai dgn kaki nie...huhuhuhuhu..cedey tau cmni..sbb, kaki aku nk kata besar cam bese2 jerk...aku pakai kasut saiz 7, ok?

tp, ada prnh berlaku aku pakai xmuat!! cam hampeh btolla...aku cam rasa nie dsbbkn bhgn kaki depan aku yg agak besar ckit kot....so, kaki nie cam sempit lah bila masuk dkt kasut yg aku try...wlupn, saiz dah sama...hnya disbbkn itu, kaki aku nie mmg mengada2...manja jerk tau..kdg2 bila pakai kasut murah, sempitlah..apalah..tp, bila aku try kasut mahal ckit, sumernya nmpk ngam-ngam choiiiiiiiii jerk.....suka habiskn duit gaji aku nih...hahahahahahahahahaha....

so.....tpaksalah bekerja keras utk beli kasut!!! skrg nie pun kasut g opis aku dah koyak!! means perlu diganti sumer tuh...then, kenalah ada duit nk beli kan??? huahuahuahua....time BIG SALE cmnilah aku nk keluar n cari kasut aku kt SOGO!!!syoknyerrrrrrrrrrr... sapa nk temankn aku nie?? huhuhuhuhu..xper, nnti mesti ada tuh...dunt worry k??

ada antara kasut2 aku yg dah rosak, n aku pun dah selamat buang ke dalam tong sampah...then, ada gak yg aku dah bagi pada org2 lain..adik aku ker? kawan adik aku ker? cousin aku ker?? hahahahaha..sbb tue lah, aku perlukn kasut2 baru yg lebih sesuai utk aku...wawawawawa...then, sumer gmbr2 kasut yg kt atas tuh, ada terdapat di "clark"...so, sesapa ygberkenan boleh mencarinyer...hihihihi..tp, ada org xsuka, sbb ada yg kata mcm org tua lah, apalah..tp, ada aku kesahhh dgn org lain?? yg penting aku suka..sbb, dia sangat sangat sangat selesa... bye...





Drama Cinta Balqis

Posted by Ms Linee at 12:58 PM 0 ELITE
Balqis n sapa ntah watak dia dlm cter nie..aku xingat...yg pasti, dia dah pun berkahwin dgn Emran / Ezany skrg nie...



nie aku pun xtau..Balqis nie mmg suka menangis pun...hahahahahahaha...



Balqis & Ezany...


Balqis yg asyik bercinta dgn Emran/Ezany.... lgsg tidak memikirkn perasaan cinta Hasn kepadanya...*kesian Hasan...citttt!!


wktu Balqis belum berkahwin nie.....


pelakon utama dia ~ Balqis~




hi uolls,


apa kabar?? cmner dgn Hari Raya Aidiladha uolls sumer??? hikhikhik... mesti best kan?? xper, xper.. nnti kt cter psl tue k?? now, uolls dah tau kan apa yg aku nk bgtau?? ttg drama tv3 setiap petang isnin- jumaat...jam 6.30-7.30 ptg la...


aku boleh tgk cter nie if aku bertolak balik dari opis jam 6...if lebih, mmg xsempatlah nk tgk..if "jammed", xpayah ckpla...mmg compem xsampai kt umah lagi...hahahaha..aku kan suka tgk tv..so, bila balik keja slps mandi wangi2 sumer, benda yg akan aku capai dgn pantas adalah 'remote tv'...*nie atr favorite aku nih selain tgk wayang...

terasa dunia spt aku yg punyerrrrrrrrrrrrr bila dpt tonton tv dgn asyiknyer...trus aku xpikir lg nset2 ku....lantak ko lahhhhh...duduk diam2 k...*aku malas nk layan ko biler En.TV ada didepan mata...hahahahahahahaha....aku baca jerk bila ia bersuara~~~

eh..eh... cntinue baliklah drama balqis nie...exceli, aku xminat sgt pun cter nie...tp, dah xder cter lain, so aku bannnntai jerk lah tgk cter apa2..asalkn aku boleh bsama dgn En.TV..hikhikhik...best..best..best...i LAP u En.TV....muahhhhks..

so, pd sapa2 yg tgk cter nie... tontonlah sehingga ke episod akhir, k??? bye ~~~~




Wednesday, November 25, 2009

Memohon Kpd Yang Maha Esa

Posted by Ms Linee at 9:00 PM 1 ELITE
peace be upon U,

Urmmmm...aku xtaula nk start apa nie?? dri td aku pikir....tp, idea still xdtg2 gak...cmnilah k..uolls layannnnnnn jerklah apa yg aku share kt cnie... tiba2 aku kekeringan idea....layannnnnnnnnnnn~~~~~~~~~




Sujud syukur kepadaNYA mwtkn hati & diri ini tlalu kerdil, kecil... diri ini yg terlalu LEMAH..mharapkn petunjuk darimu Ya Tuhan.. mengharapkan pertolongan darimu utk menuju jalan yg lurus & benar... sbg manusia & hambanya, kita perlu bersyukur uolls dgn apa yg dimiliki...tp, kt juga perlu berusaha utk mendapatkn yg TERBAIK.... ~~TRUST ME~~






Melabuhkan cinta yg tulus ikhlas kpd Yg Maha Esa...utk selama-lamanya... Sudah menjadi lumrah dlm kehidupan ini, diciptakan Adam n Hawa utk berkongsi kasih syg...utk menyulam kasih yg suci..utk menambahkn lg bilangan umt Nabi Muhammad S.A.W... Semoga cinta kt b2 diredhai, dirahmati, diberkati.... Harapanku kt b2 dapat menempuh ombak & badai utk terus menemui kasih yg sejati....**wahhhhh, gedik tol ayat aku nie....hahahahahaha...sila jgn "jeles" dgn ayat2 gedik niee...





Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha

Posted by Ms Linee at 12:15 PM 2 ELITE
peace be upon U,

hahahahahaha..lama seyyyy aku xupdate!!terasa bbulan2 plak...alahai uolls, bkn xnk update? cam bese keje mlambak2...*yer ker keja aku melambak2???hahahahahaha!! ke aku yg busy wt benda2 lain?? kwang..kwang..kwang.. keja aku kan always face 2 face ngn user.. user nie kekdg mengada2 tahap *gaban*!!

kdg2 diorg *sabotaj aku!! cam hampeh tol...diorg yg xon machine tue then, tgedik2 wt log pd aku!!! eh....aku dah tersilap type nie!!!Ya Ampunnnnnnnnnnn...nie story lain~~~FULLSTOP.

aku rasa, time nie mesti yg dah cutiiiiii kan?? maklumlah dah nk raya kn??hihi...raya haji pun raya jugak...raya korban nie...tp, aku stilll bekerja until tomorrow...hahahahahaha...kesian kt aku!!tp, xper aku xkisah pun....yg penting "kita enjoyyyyyyy"...

lgpn, aku kn masih bujang..masih anak dara sunti..(hahahahaha..) so, inilah masanya utk aku "kerja keraasss"...workaholic kunonnnnnnnnnn...hahahahaha.. kang nnti biler aku dah berumah+tangga, susah dah nk wt gini...hihihihi... except, my future hsbnd aku xder....**bulehla aku bpoyer-poyerrrrr...wawawawa...skrg pun aku sts bpoyer-poyer apa??? hahahahaha...ikt suka aku lah....kihkihkih...

di kesempatan ini, aku nk mgucapkn kpd uolls sumer "Selamat Hari Raya Aidiladha"....mohon ampun & maaf .. uolls sumer pla nk masak apa time raya nih...aku & family pun dah plan nk masak yg ringan2 jerk....*tp, xderlah ringan mn pun.....still berat gak..urmmm..

Menu mskn di pg raya :

  1. Nasi Impit
  2. Kari Ayam
  3. ntah apa2 lah lg mak aku nk masak... *hahahahahaha...

ptg tue plak, menu lain..kuikuikui...menu utk ptg tue, nntilah aku story ttg nie.. "NEXT N3" sbb, sumernyer belum blaku lg ponnnn...tggu k???





nah, amik kooooooooooo.... foto2 nie utk tatapan uolls sumerrr.... Selamat Hari Raya Aidiladha... kpd yg "driving" mcm aku...*hahahahahaha..nk jgk publish dri sdri tuhhhhh.. Selamat Memandu di jalanraya...ingatlh org-org yg tersayang... n aku pulak akn pulang ke kg halaman pd esok hari...yahhhhhoooo... (tp, sedeih ckitla, sbb pagi kn keja dulu...kuikuikui..ptg 2 bru gerak balik..wtevr pun, selamat jalan...

"Pandu Cermat, Jiwa Selamat"





Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha" uolls.....




Friday, November 20, 2009

Teman Tapi Mesra

Posted by Ms Linee at 2:24 PM 0 ELITE


Aku punya teman
Teman sepermainan
Dimana ada dia selalu ada aku

Dia memang manis
Dan juga baik hati
Dan dia slalu ada waktu
Untuk membantuku

Namun aku bingung
Ketika dia bilang cinta
Dan dia juga katakan
Tuk ingin jadi kekasihku

Cukuplah saja berteman denganku
Janganlah kau meminta lebih
Kutak mungkin mencintaimu
Kita berteman saja
Teman tapi mesra

Aku memang suka pada dirimu
Namun aku ada yang punya
Lebih baik kita berteman
Kita berteman saja
Teman tapi mesra

I'm Happy

Posted by Ms Linee at 11:55 AM 0 ELITE



peace be upon U,

I'm back to NORMAL...hihihihi..smlm kan aku cam 'clumsy'...cz, byk hal yg berlaku..aku smlm 1/2 day keja.. then, balik tue aku g ke 1 tmpt...hihihihi (Bandar Baru Sri Petaling) aku mmg biasa dgr nm tmpt nie, cm xpnh pun mjejakkn kaki utk ke sini...hihihihi.. tb2, sejokla plak kt opis nie...mcm hampeh + sengal...org2 kt cnie sumer "kulit biawak"...aku dah suro perlahan air-cond tp still xmo!! sbb tue dorg pakai 'sweater'....hikhikhik...aku xnk la cter pjg-pjg...dgn sejok cmni, aku xder idea...hahahahahahahaha....



Thursday, November 19, 2009

Hati ini Bergelora

Posted by Ms Linee at 11:38 PM 0 ELITE
peace be upon U,

evening uolls... aku selalu amalkan ayat nie..bila hati ini bergelora..bila hatiku ini resah & gelisah~~ so, n3 kali nie, aku just nk "share" dgn uolls sumer ayat-ayat suci Al-Quran nie....bacalah selalu, ok?? menjadikn ayat ini sbg 1 amalan hidup uolls, insyaAllah hati uolls akn berasa tenang & semakin dekat kpd Penciptanya...



ayat nie uolls...cubalah damaikan hati sendiri dengan kalimah-kalimah suci ini...InsyaAllah, Tuhan mendengar doa dari hamba-hambanya...Amin...






Hatiku Berdegup Kencang

Posted by Ms Linee at 2:00 PM 0 ELITE
peace be upon U,

hatiku berdegup kencang...Yup!! I am...aku semakin berdebar-debar..wawawawawa...knp entah? aku pun kurang pasti...masanya semakin tiba...jam di dinding menunjukkan waktu yg semakin berlalu meninggalkn diriku ini....

lantas dengan itu, semakin hampirlah aku dengannya...walau aku pasti, inilah permulaan & pembukaan utk "hal" tersebut... sblm2 nie, aku cam bese2 jerk...tp, arini lain...(feeling lebey siottttttttt..) hahahahahaha..

anywy pun, very hope uolls sumer dapat doakan "kejayaan" aku... moga aku petah berkata-kata..petah memberikn jawapan kpd setiap persoalan...petah merungkaikn yg tersurat mahupun tersirat..Amin...

Sesungguhnya, hanya Tuhan yg mengetahui debaran hati ini... Justeru itu, aku mengamalkn membaca doa ini... Insyaallah, aku akn berasa lebih TENANG utk menghadapi segala-galanya...(uolls doakn aku yer...thanks!)
klu uolls sumer pun ada rs mcm aku nie (bdebar2, aku mmg suggest utk baca doa ini....)




"Wish ME Luck, bebeh....."



p/s : nak tau news2 hot yg berlaku ttg arini? sepantas kilat esok aku update...till then, bye....muahahaha...



Wednesday, November 18, 2009

DestinasiKu

Posted by Ms Linee at 10:19 PM 0 ELITE
search dkt google map nie...


peace be upon U,


evening uolls....aku just nk story utk destinasi aku esok hari...bukan "destinasi cinta" ok??hikhikhik..ini destinasi utk ke 1 tempat...nie urgent aku kena pergi ke sana...ada urusan yg perlu aku setelkn/selesaikan...utk pngthuan sumer, aku tpaksa "search google" tau utk confirmkn tmpt tuh n jalan ke sn...huhuhuhu...(mmg biasa pun aku search google utk mencari destinasi yg ingin dituju!thanks pd google cz always help me..weekend yg lepas pun, aku cari google maps utk menuju ke Ipoh..thank U very much, google!!!)

exceli, aku mmg selalu dgr nama tmpt nie..but, xprnh nk ke sana pun cz tiada urusan yg mybbkn aku utk kesana...n aku gak perlu sampai ke sana mgikut time yg telah ditetapkn! dat means, i perlu punctual la...(urm...)

very hope yg aku xkan SESAT utk mencari office tuh...cz, esk aku drive ke sana..n aku juga tpaksa ambil "half day" for tomorrow evening....huhuhuhuhu...(klu xda hal yg urgent, aku mmg xsuka nk ambil leave or half day...bkn nk tunjuk rajin uolls tp nk kumpul leave utk next year...hahahahaha)

klu aku ikut 'direction' pg google, mmg panjangla...thank God, sbb aku tau jalan ke situ cuma kurang pasti & kurang yakin dgn kwsn situ...hikhikhik...then, nak suro aku tgk nama jalan 1 per 1 mmg boleh peninglah makcik nk carik wey!!!so, aku gunaknlh kekuatn daya ingatan aku...hikhikhik...(blagak tau jerk)

uolls tgklah sdri direction yg google bg kt gmbr ats k?? last but not list, aku harap uolls sumer boleh doakn aku selamat jalan n selamat smpi ke destinasi yg dituju...

so, aku nk uolls layannnnnnkn lagu "Destinasi Cinta" dri Dato' Siti Nurhaliza ini....(entah apa-apa la...)

Di Hati Yang Mana
Ku Temu Cinta Terindah
Kau Berikan Ku Jawapan
Tiada Lagi Persoalan

Sambut Cintaku Ini Sayang
Berselimutkan Kasih Kita
Di Ruang Hatiku Yang Terpencil
Mekar Cinta Kita Yang Akhir

Chorus

Kini
Menuju Ke Destinasi
Puncak Cinta Tertinggi
Aku Menunggumu
Aku Takkan Jemu
Kerna Cinta Itu
Termanis Bagiku

Verse 2
Mimpiku Semalam
Kau Hadir Bersama Cinta
Kau Lukiskan Dua Hati
Lambang Kasih Sayang Sejati

Kau Datang Bersama Sinar
Menyuluh Hatiku Yang Pudar
Kini Semua Kembali Berseri
Bila Kau Hadir, Ku Damba

Ulang Chorus

Bridge

Matahari Masih Jingga
Menyala Cinta Bagai Bara
Perjanjian Kita Berdua
Kekal Selama
Berdua
Berdoa
Bersama
Sayang…




~Beauty Like HER~ (Nora Danish)

Posted by Ms Linee at 6:38 PM 0 ELITE
cutE tahap dewa wajah dia...mcm umur 20 kot??? huahuahua...mcm bukan ibu kepada seorg anak lelaki....


gmbr nie diambil sewaktu saat pernikahannya...


peace be upon U,

cantik x uolls??? cantik bangat sama cowok ini..........kan? kan? hihihihihi... sapa xkenal dgn dia, g tgk Sumpah Bunian or Puteri dkt TV3... pepandailah korang sumer nk cari...kahkahkahkahhh...cantik!memang cantik! marvellous...org cantik nie, bila pakai apa-apa pun mmg cantikla... xperlu lagi dipertikaikn...sapa nk ada kulit mulus mcm dia?? hihihihi..akulah...penat tau cari tmpt facial dkt KL nie...huahuahua...kt umh aku, bukannyer xda...off course ada, cuma kebanyaknnyer Chinese style drpd Malay..........full stop!
(kan tgh story ttg kecantikan Nora Danish nie...)

tgklah uolls gmbr pink nie plak...gmbr ini diambil sewaktu dia belum berkahwin lagi...dia mmg tetap cute, comeyyy, beauty..... (xbley blah nk talk about her beauty..)



wahhhhh...semakin jelita dia...mmg jelitalah...xbley dipertikaikan...sentiasa manis dgn senyuman..wlu apa jua yg dia pakai....(aku nak juga memiliki kulit seperti dia...) cmner eh uolls caranyer?? ada sapa2 boley bg idea x? or any suggestion? or opinion? kdg2 aku pikir, klu ko jadi artis, mmg cantik kan?? klu ko jadi org biasa, salah ker ko nk cantik gak?? (mcm aku....hahahahaha) tp yg pasti, sbb ko artis, sbb ko selalu bhdpn dgn org ramai, dgn kamera ko mmg perlu & PENTING utk CANTIK.....



wlupn, dia cantik........dia juga seksi...aku xkisah pun semua tue...xsemestinya, org yg seksi tue, xberibadah kpd Penciptanya?? n xsemestinya org yg pakai tudung labuh sahaja, yg terbaik, yg xwt maksiat!! penilaian dilakukan oleh Allah Taala....





taraaaaaaaaaa...SEKSI kan dia??? aku suker..suker..suker... I LIKE THAT..hihihihihi...yg penting, walau apa jua yg berlaku pd dirinya, aku tahu dia seorg yg tabah menghadapi segala-galanya....Aku plak sentiasa SOKONG dia~~~~hihihihihih....



Kempiskn Perut

Posted by Ms Linee at 9:30 AM 0 ELITE
peace be upon U,

muning uolls...
aku nk share dgn uolls tips nie...(if rasa nk try, wtla...) antara lgkh-lgkhnya spt berikut :

  1. bila uolls makan, jangan berulam dengan air ok..then, cara yg terbaik adalah minum segelas air setengah jam sblm uolls makan apa2..kemudian makanlah apa-apa yg uolls nk "makan"..pastu, uolls minum air selepas 1/2 jam @ 1 jam berikutnya..
  2. bancuh teh O panas tanpa gula, kemudian campurkn sedikit limau kasturi (limau nipis pun boleh juga) dan minum...(baca bismillah ok....) uolls boleh minum teh O nie bila2 saja..tp, aku lebih prefer bila uolls minum wktu petang...
InsyaAllah, jika diamalkn perut2 uolls sumer akn kelihatan "cantik & cute"...hihihihi... (dlm erti kata lain, xdelah boroi uolls...) hahahaha.. salah satu tips yg aku amalkn...jika mahukn kesan yg lebih cepat, amalkan selalu tips ini + lakukan senaman utk perut!!! (hikhikhikhik...)




Tuesday, November 17, 2009

Jangan Perasan!!!

Posted by Ms Linee at 4:20 PM 5 ELITE



peace be upon U,

n3 kali nie, xder kena megena dgn uolls sumer...ku tujukan khas utk si "dia"....apa aku nk gelarkn dia nie??? mcm haremmmm n hampeh ponnnnn!!! (uolls tlg bg aku idea nk gelarkn dia apa? mangkuk pun ok kot??hahahahahahha...


utk info uolls semua, aku hasilkn n3 nie bukan sbb aku JELES TAHAP GABAN pd dia, ok??? ckit pun x!!!!!!!!!g @##$%^^ la..........sajer jerk aku nk publishkn ko dlm blog aku yg terindah nie....spya semua org tahu~~~hahahahahahaha...(padan muka ko!!!wt jahat ngn aku!!)

ada aku kisah ker dgn hal ko??? ada ker?? xder kan?? so, pliz...pliz...pliz...dunt disturb me!! aku xkacau pun hidup ko!! kenapa? mengapa? why U must disturb my lifE ??? why it happen?? apa yg pasti, aku memohon pada Illahi agar Tuhan akn tunjukkn di mana kebenarnya n ko insaf di atas perbuatanmu itu...Diriku hanya insan yg lemah, tidak mampu utk menuding jari n menghukum wlu apa jua kesalahan & kesilapan dirimu...

Aku mengerti bahawa, tiada insan yg sempurna di muka bumi ini.....tp, ingatlah bahawa Tuhan akn membalas kembali segala2nya yg telah kau lakukan ats diriku ini....aku mtk maaf klu diri ini pernah melukakan hati ko..........(tp, jaranglah nk tgk aku ada dkt2 ngn ko!!!) sebenarnya, apa ntah yg ko nak dri aku!! aku pun xmengerti!!

k0 jeles sgt pe hal??? ada aku kisah???????? lantak ko la.............. ko pikir ko cantik sgt ker?? aku xkisah pun ttg hal ko!!! xpernah pun nk amik peduli..................yg penting, aku tau ko always amik tau hal aku~~ (aku mmg rasa bangga + glamour sbb ada org lain suka take care hal2 aku...mcm ko!!hahahahaha...rasa mcm artis pun yer gak...kuikuikuikui...)


moral of this story, BERSAING SECARA SIHAT....xbagus klu stkt cantik pada wajah tpi buruk pada hati, sikap n perangai.....full stop!





Menu Breakfast

Posted by Ms Linee at 2:31 PM 0 ELITE
mcm nielah roti-roti yg paling aku gemari utk makan....hihihihihi...uolls suka x mkn roti???



peace be upon U,

menu breakfast aku adalah (for everyday, ok) :

  1. roti gardenia
  2. air suam (sekurang-kurangnya perlukn 2 liter utk 1 hari)
  3. milo or horlick or hot tea
  4. mknn tambahan (hihihihi...)
  5. kismis / kurma (nie mak aku yg suggest utk mkn k??? klu x, xderla....)

amalkn pemakanan yg seimbang n sihat bg menjamin kesihatan yg baik utk hari ini, esok & masa hadapan........maklumlah aku kan skrg nie tgl bujang...seorg diri, so kena jadi seorg akauntan yg berjaya dlm hidup..kehidupan di KL juga amat mencabar di samping kos hidup yg tinggi...Aku memohon padamu Ya Allah, agar aku akan berjaya di dunia n akhirat...restuilah diriku ini...Amin....





Not Lazy........

Posted by Ms Linee at 10:00 AM 0 ELITE
tugasan-tugasan yg perlu disetelkn & disiapkan...mwtkn aku utk tekun berada di meja sdri..utk mengadap laptop sajoooork!!huahuahua...penat tau!



peace be upon U,


wah....words ko x agak2 btolll....Ya ampun..........hahahahaha....uolls, aku exceli bukan MALAS tau!!cuma aku busy nk "update new n3" jerk...

sbb, mgu nie mmg agak BUSY utk selesaikn kerja-kerja yg ada...biasalah mcmner busy tahap dewa sx pun, aku still lg ziarah blog kwn2...baca artikel2 yg dorg publish kan...n the last, baru tgk blog sendiri...hahahahahaha...

still lg sempat utk ym...(curik masa tau!akibat boring utk siapkn kerja2 yg ada) hahahahaha...Kesimpulannya disini, aku bukan MALAS, cuma kekurangan sedikit masa utk update!! kerje2 perlu disiapkn segera.........

.:the end:.




Friday, November 13, 2009

Aku yg Kecil Hati

Posted by Ms Linee at 6:32 PM 5 ELITE
mak aku pesan, bila hati xsenang, bila runsing baca ayat ini...jom sama-sama baca...utk mengurangkn gelora hati...Insyaallah...



mcm nie ke rupa hati?? dlm hati, ada mcm2 perasaan....



peace be upon U,


aku yg kecil hati??? betul ker nie?? huahuahua...napa nie??apa yg berlaku sbnrnya nie???
sapa yg wt aku jdi cmni??? xperlah, biarlh ia menjadi rahsia utk diri aku...2 org serentak plak tue...
kenapa korg wt aku cmni?? apa salah aku?? aku tolong korang, tp nie ker balasannyer???korang xreti nk hargai pun apa yg aku wt...penat tau aku carik!!! (sabar lini...sabar!!!)

sedih?? off course la sbb korang xbukak ker mata besar2!!! sapa yg wt n tolong?? aku kan?? dah tue, kenapa wt aku cmni...lu pikirlah beb....( nie nabil yg kata, bukan aku) exceli, aku xmarah pun..ckit pun x!! secebis pun TIDAK..

tp, cuma aku KECEWA dgn perangai korang!!! cittt........mgkn korang xperasan, tapi aku yg berkecil hati... dah la, aku punya plan, korang gak yg wt mcm......... so, pikirlah sendiri?? pastu, ko carik aku gak sbb mtk tlg nie, tlg tue...wtlah sdri...lu pandai kan?? pandai sgt amek plan aku.....

selama nie, aku xberkira...tapi ko wt perk yg paling aku xsuka!!

perumpamaan camni " ko ajak org lain utk tumpang umh makcik aku!! weh, aku pun menumpang tau!! aku bukanlah xsuka sgt, tp aku nk privacy dgn hal-hal aku...aku xnk ko ada dekat tmpt tue!! ada paham x???" (nie bukan hal sebenar, peace????)