Tuesday, November 2, 2010

UsEr aku pUnyA HaL

Posted by Ms Linee at 11:00 AM 5 ELITE

uolls tgkla apa yg terjadi + berlaku kt dlm gmbr nihh?? nie aku nk labelkn UCUA ker?? aduhaii.... kesian plak tgk user aku yg sorang nie...

Advise from ME to HIM:

En . Z, ini adalah perkara yg merbahaya... apa yg terjadi sebenarnya? dan bagaimana boleh berlaku??? kahkahkahkah.... then, En .Z jawab, awk xkesian ke dgn saya?? huhuhuhu...sedey siott dgr kata2 dia...

En Z, klu ada jumpa @ nak g tukar, g lah dulu... sbb, ini xpatot terjadi...kuikuikui..

SekiaN, utk pg yg teraNg dgn LampU,,,

Monday, October 18, 2010

Quiet Heart

Posted by Ms Linee at 4:44 AM 0 ELITE
apa nk cakap?
apa nk bagitau?

SERABUT jap,,hukhukhuk,,

dah lama,xupdate blog, rasa mcm KEKOK plak...

xper, slow2 nk update balik sumer nie...

sunyi sampai mengalirkan air mata??
huh? its very tired....

Monday, February 22, 2010

BLOG ku MENANGIS

Posted by Ms Linee at 2:30 PM 0 ELITE

menangis..menangis..menangis....

atas sebab apa???????????

tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

Friday, December 11, 2009

BERPIJAK pada BUMI yang NYATA

Posted by Ms Linee at 10:30 PM 2 ELITE
kasih sayang itu tidak dapat dinilai dengan kata-kata... hargailah apa jua yg ada di depan mata... lumrah kehidupan, apabila manusia mula tersedar apabila "kehilangan" permata yg berhargaaaaaa....




tetap terbang bersamaaaaaaa....



terbang dengan riang... terbang ke mana jua yg diinginkan... BEBAS..




kamuuuu yg terindah buatku...



matamu yg sayuuupppp.......


keindahan dirimuuuuuuuuuu


segar di langit biruuuuuu...


peace be upon U,


hi uolls... selamat petang.. terasa sejukkk sgt petang nie.. napa ntah?? ker aku yg xchat? aku yg kurang chat sbb "terlalu terlalu terlalu fikirkn & setelkn urusan ku itu" ..... aku berharap agar segala-galanya dapat berjalan dgn lancar... amin... amin.. amin..

aku ingin terbang seperti itu.. seperti burung di langit... bebas seperti mereka... ke mana sahaja.. mencari & memahami keindahan alam ciptaan Tuhan Yg Maha Esa...

aku xmahu ada org lain yg ingin menyekat perjalananku ini.. aku xsuka!! aku xpinta kehadiranmereka!! aku juga xsuka org lain "kongkong" my life, my style, my work, my goal ........... biarkanlah aku bebas terbang ke mana jua yg aku mahu... yg aku inginkan... bebas terbang ke langit biru.. terus tinggi & tinggi utk menggapai impian & cita-cita...

andai tiada yg sudi menunggu, aku redha... aku lepaskn tali keemasan yg selama ini aku jaga, aku belai, aku simpan, aku sayang jauh di lubuk hatiku.............. "pergilah dengan keredhaan dariku.. semoga kau terus berbahagia..." bukan tidak mahu mengikuti, tapiiiiii kenyataanyer aku yg xsudi.... sbb..................... ???? * biarlah rahsiaaaa..........

biarkanlah aku terus di sini... terus menggapai impian n cita-citakuuu ini... terus berlari ke depan untuk menuju ke menara gading... terakhir dariku, aku pinta secebis doa untuk diri ini......... Amin...



Doaku agar kau kan selalu bahagia
Agar kau temui insan tulus menyayangimu
Lepaskanlah diriku kerna kerelaanmu
Bukan kerna dendam jua bukan kerna kau terpaksa

Ku tinggalkan memori bersamamu
Ku undur diri bersama harapan

Tidak kesampaian cinta kita
Ku bawa harapan ku pendam rahsia
Ku di kejauhan mendoakan
Agar kau bahagia tiada lagi duka

Daku rela mengundur diri
Ku pasti dikau kan fahami

Tiada penyesalan kasihku korbankan
Andai telah tertulis ku terima ini bukannya ku pinta
Oh pergilah dikau diiringi keikhlasanku,
Cuma pengalaman mengisi kekosongan mimpiku

Ku tinggalkan memori bersamamu
Ku undur diri bersama harapan

Ho... hooh

Tidak kesampaian cinta kita
Ku bawa harapan ku pendam rahsia
Ku di kejauhan mendoakan
Agar kau bahagia tiada lagi duka

Daku rela mengundur diri
Ku pasti dikau kan fahami

Oh...
Hooh...

Harapan







KL vs SELANGOR

Posted by Ms Linee at 4:17 PM 0 ELITE
KLCC (Kuala Lumpur Conventional Centre)



KL Towerrrr



Bangunan Sultan Abdul Samad Dataran Merdeka...




ibu negara Malaysia.....



indahnyerrrr KL di subuh hariii...



peace be upon U,


pagi nie aku g keja cam beseeeeeeeeeeee... tapi nk tau x napa aku rasa cam pelik jerkkkk?? mgkn sbb.......................... xlah, sbb keadaan jalan raya agak lengang... hari nie merupakan Hari Keputeraan Negeri Selangor... so, sumer pekerja-pekerja n.Selangor xbekerja arinie... Hari Wilayah pulak jatuh pada 1 Februari pada setiap tahunnnn...

truly, antara KL vs Selangor... aku akan pilih KL walaupun org ckp Selangor banyak cuti n bla... bla... bla... Aku xheran punnnnnnn dgn sumer tuh... & aku xrasa rugi aku aku jadi org KL.. aku xrasa rugi aku punya opisss dkt KL.. malah, banggaaaaaaaaaaaaaa *hahahahahaha... opiss sebelah "astro" tuhhh..

so, xkesahhhhlah apa yg org kata... aku xamek pedulikkkk... aku mmg suka suka suka dgn KL!!! klu dekat Selangor, mmglah dapat air percuma n bla bla bla... tp, uolls cakaplah mcmner pun klu dah xminat, mmg dgr smbil masuk telinga kanan n keluar telinga kiriiiiiiiii.. kuikuikuikuikui... fullstop!





Thursday, December 10, 2009

Aku WANITA Biasa

Posted by Ms Linee at 12:45 PM 0 ELITE

peace be upon U,


aku ini
Wanita Biasa
Bisa Sakit Luka Karena Cinta
Dingin Sepi Kerap Menyapa
Air Mata Jatuh Lukisan Raga

Kadang ku Kuat Setegar Karang
Kadang ku Rapuh Lemah Liar Merana

Chorus1
Maafkan Aku Bila Hasratku Keliru
Sulut Gairah Jiwamu
ku Yang Dosakan Cinta Kekasih

Maafkan Aku Bila Hasratku Keliru
Sulut Gairah Jiwamu
ku Yang Dosakan Cinta Kekasih Hatiku

Kekasih Hatiku Maafkan Aku
aku Wanita Biasa

Dingin Sepi Kerap Menyapa
Air Mata Jatuh Lukisan Raga

Kadang ku Kuat Setegar Karang
Kadang ku Rapuh Lemah Liar Merana

Chorus2
Maafkan Aku Bila Hasratku Keliru
Sulut Gairah Jiwamu
ku Yang Dosakan Cinta Kekasih

Maafkan Aku Bila Hasratku Keliru
Sulut Gairah Jiwamu
ku Yang Dosakan Cinta Kekasih
Hatiku Maafkan Aku


napa nie?? apa kah yg berlaku pada diri aku nie?? huhuhuhu... so SAD... ntahlah uolls.. nnti aku story part by part.. bye..




Cheque, Check @ Cheque

Posted by Ms Linee at 10:02 AM 0 ELITE
cheque yg aku dapat.......... best woooo....


peace be upon U,


munink uolls... cheque? @ check? so, yg mn 1 nie uolls?? hihihihihi... gembira ker aku yg dapat cheque nie??? alhamdulilah dapat cheque.... walaupun xbanyak, tp still berpuas hati wooooo...

bukan senang aku nak dapat cheque nie.. hikhikhikhik.... bila lagi eh nak dapat cheque?? huhuhuhuhuhuhu.... so, bila dah dapat cheque nie, kenalah g bank utk tunaikan cheque nie...huhuhuhuhuhuhuhu....

thanks pada company aku sbb bagi cheque pada team aku yg selama nie wt keja bsungguh-sungguh (tmasuklah aku sx)... hihihihihihihi... terima kasih....




Tuesday, December 8, 2009

Pakai dan Buang

Posted by Ms Linee at 3:00 PM 2 ELITE


Kenapa bah kau berubah...kenapa bah (2x)

Hello...kenapa kau tak jawab telefon
dah berlepuh jari menekan nombor sama
lepas berkali kali ku cuba

Ku sangka kau betul...betul jatuh cinta
bodoh sungguh untuk terus percaya
habis madu sepah dibuang sahaja

Ref:

Cinta ku bukannya jenis pakai buang
biar lah lebih dari sehari
apakah kau sangka ku cinta segera
sakitnya hati dipermain

Cinta ku bukannya jenis pakai buang
tidak mungkin hanya sementara
apakah kau sangka ku cinta segera
bayangkan la apa ku rasa

Kenapa bah kau berubah...kenapa bah (2x)

Baru saja kenal
kau muncul semula
mengatakan kau sudah berubah
pujuk rayu sampaikan runtuh ke lutut
hampir hampir ku mengalah
untuk memberi kita peluang kedua
tapi kini ku lebih arif
untuk percaya janji lelaki..yeaahyeaahh

Ref:

Kenapa bah kau berubah...kenapa bah.. (4x)

Jangan..jangan...jangan permainkan....



*banyak meaning yg tersirat dekat lagu nie utk aku... aku akan wt keputusan yg terbaik utk diri sendiri.. uolls pun sama mcm aku gak kan?? hihihihihihi.. andai kata, aku punya rezeki aku akan teruskan impian & cita-citaku... xkisah lah apa pun yg nak terjadi.. yg penting aku dapat buat! yg penting aku dapat rasai.. aku biarkan saja sesiapa pun yg mahu menilai diluar sana.. aku xlarang.. aku xsuro.. & aku jua xpinta... hanya aku & Allah swt tahu apa yg berlaku..





Monday, December 7, 2009

Mencari Rumah

Posted by Ms Linee at 4:42 PM 0 ELITE
peace be upon U,

hye uolllssssss... uiiitttt.. penat sbnrnyerrrr badan aku nih... so tired.. letih & sengal-sengal badannn... sbb, aku baru balik dri SOGO smlmmmmmmmmmmmmmm... best woooooooooooo...best yg amat sangat uolls!!! syoknya...syoknya....ada "mat cooolll"...kihkihkihkih..

xla uolls.... sbnrnya aku tgh carik umah nie..... huhuhuhu... sapa nk duduk ngn aku?? hahahahahaha...xpun, sapa yg nk sewakn umh dorg utk diriku ini??? kuikuikui....

klu uolls bagi aku sewa, compem baik2 jerk umah korang... hahahahaha... chooooiiiiila....

mmg aku skrg nie tgh cariiii tmpt tinggal.. tmpt utk aku duduk.. konon nak sewalah nie... kihkihkihkih... tp, apa punnnn aku xsabar nak balik umah nie.... mgkn skrg nie "mak" aku dah ada dekat umah kotttt.... hahahahahahahaha....

ok, xsabarrrrrrrrrrrrr nk balik umah nie... yuhuuuuuuuuuuuuu... papai....





Saturday, December 5, 2009

~Mood Menghafal~

Posted by Ms Linee at 2:45 PM 0 ELITE


peace be upon U,


evening uolls... hahahahahaha... sapa keja arinie?? mcm aku?? aku skrg nie tgh syok & busy menghafal lagu2 yg best??? spt lagu iniiiiiiiiiiiiiiiii.... boleh gitu?? hahahahaha... ikut suka aku la...kihkihkihkihkih...

jom layannnnn sajoooorkkk....

byE...