Friday, August 28, 2009

~tercipta UntukkU~

Posted by Ms Linee at 4:00 PM 0 ELITE
nmpk tak kekotoran yg melekat2 tue??berdebu-debu.....


JLS 5968 ??


kotor kan??


peace be upon U,

uoolls rasa gempak x title yg aku dok pikir??hehehehehe...sajEr jerk...sapa dia nih??apakah GERANGANnyer??uoollss bleylah teka if sapa2 yg suka bangat men teka-teki tuh...xmo cakaap byk2, just nak upload jerk gmbr nie....so SAD sbb "dia" KOTOR sangat..bukan akU punyer pon..tapi, aku kenalah tolong bwk g "snow wash" yg plg BEST..


zassssssssssssssssssssssssss..................

BANJIR di rumah sdri....

Posted by Ms Linee at 3:00 PM 0 ELITE







peace be upon U,


kejadian nie berlaku last week!!mcm hampEh tol...aku agak terkezUt sbb sejak aku stay, xpernah lg blaku..maybe, my sis pernah mgalaminyer...ngam2 choi slps tuition class abis, last student adlh 'ELIZA' from SKTD standard 2..hahahahaha..waktu nie, aku sedang enak dibuai mimpi exceli..(tidolah doh..apa lagi???) korang taU gak kan betapa penatnyer slps pulang dari opis lalu drive sesorg menuju ke umh...hahahahaha...(bapok jauh dari Taman Desa -3 minutes to mid valley, ok??- ngn Putrajaya)..


suddenly, akak aku menjerit2...hangin toL cz wat bising jerk!hahahahahaaha...rupenyer, ada 1 saluran air kt dapur umah ktorg bocor...ini disebabkan, org atas umh tue(yg mcm org
KG+SENGAL) g cuci dapur dia dgn enaknyer...(amboi2 ko....) tanpa berlengah lg, aku terus bangun dan ikut honey g jumpa owner kat atas tue..xplain kat dia apa yg jadik kt umh weolls...so, dia bgtau ktorg, spya tell my owner.. thats all...tapi, ktaorg yg sengsara, baru nak masuk tido awal, tapi kena kemas dapur2 plak.. jom layan gmbr yg aku upload..tpi, sumer gmbr nie, air2 yg melimpah2 tue, dah xder..brg2 jerk bsepah2 tahap dewa...sume yg terkena percikan air tue, weolls buang kt tong sampah!!

FLORIA 2009

Posted by Ms Linee at 12:30 PM 0 ELITE
perjaLanan pulang...nk g carik makan niE...
the end...


nie we olls dah nak balik..lapar glEr time nih....


aku yg gilEr kamEra...hahahahahaha..




cunnnnnnn x uolls??


1 MALAYSIA ma....

npk x?? KEMENTERIAN WILAYAH PERSEKUTUAN...huahuahuahua..


best doh...aku bgambar & bposing bagai nih...cz, aku sorg jerk!!ada org, tp diorg amik part lEn...


aku di salah 1 sudut..


cantEkk tak?? nie bunga taU..tercipta untukmU...


nie lah kawan aku...yg tak pandai nk 'senyum'... wawawawawa..


nie dia "gantung" tau..


waktu tue PANAS, sbb itu aku bawa 'payung'...



peace be upon U,

Karnival Floria yg diadakan di Presint 2, Putrajaya..kalau tak silap aku selama 2 minggu..sbb, if uolls nak tau aku g ngn kekawan aku pun hari "last" pd ari AHAD tue..itu pun after we olls balik dari keja!!hahahahahaha...ofis dgn tmpt karnival tue dekat jerk...(sebelah-menyebelah aje..) we olls kan keja dkt JPN...hehehehe...


So, now aku malas dah nak membebel byk2..cz, penat!!tak kuasa tau...(wawawawawa..) rUgi sgt pd korang yg berada di sekitar KL nie tapi TIDAK MEMANFAATKAN MASA untuk ke sana...sbb, chinese + indian + punjabi dan kaum2 lain pun join!!(specially MALAY la..) ada yg datang dari SELATAN & UTARA..(sbb aku tau, diorg tegur aku waktu dekat "taman orchid"..ngEeee) Jom layan foto2 yg aku upload...tapi, ckit jerk fot0 bunga yg aku upLoad..banyak foto2 aku jerk!!hahahahahaha...(padan muker korang)...

Wednesday, August 26, 2009

before END of des month (8)

Posted by Ms Linee at 12:22 PM 0 ELITE
peace be upon U,


b4 end of this month, aku nak "update" ASAP tuk entry2 yg aku pending (yg berlaku bulan nie k..) hehehehehehe...banyak wey....cuma, aku mcm org xtentu arah bulan nie..entah naper!!aku sendiri pun xtau..hahahahahahaha..


Monday, August 24, 2009

24/8/2009

Posted by Ms Linee at 3:38 PM 0 ELITE
peace be upon U,

dah lama jua aku biarkan entry ini 0...mmg sedey gak, tapi nk wat cmner kan?aku pejam sebelah mata jerk!!huahuahuahua...ada sebab munasabah Y i'm doing like this..hehehehehehe...



Monday, August 10, 2009

UPDATE

Posted by Ms Linee at 6:29 PM 0 ELITE
peace be upon U,

nampak gayanyer, dah lama aku membiarkan n3 ini sepi & sunyi..bukan xder sebarang citer nk share, tapi aku amat butuh waktu!!!aku perlukan idea untuk setelkan kerja2 ku!!bukan kerja2 yg terbengkalai..tapi keja2 yg mendatang...aku perlukan sokongan daripada kalian sumer..(seriously)...
berikan diriku sedikit ruang & waktu untuk melakukannyer sehingga BERJAYA!!AMIN..


Thursday, August 6, 2009

hair styLe

Posted by Ms Linee at 5:06 PM 1 ELITE
6th styLe (current-my new hair styLe, hahahahahaha)


5th styLe


4th styLe

3rd styLe

2nd styLe



1st style

aku mmg minat + suker bangat dgn fashion!!! hair styLe antaranyer..aku mmg suka tukar styLe rmbut2 aku...tpi, styLe yg aku upload kt cniE, ckit jerk, sblm nie dah banyak dah yg aku wat...rebonding, , colouring, highLight...yg plg banyak aku wat adlh REBONDING....hehehehehehe..mgkn ia sesuY dgn diriku ini...hehehehehehehe...lepas bulan raya nie, stlh seluruh umat islam menyambut ramadhan & syawaL, aku ada terpikir nak wat new hair styLe lagi...so, just wait n sEe (ngEEEE.....)






Wednesday, August 5, 2009

today is WEDNESDAY 05/08/2009

Posted by Ms Linee at 5:27 PM 0 ELITE

my handbag

my shoEs

today, aku giE office pakai colour "brown". suka sangat dgn colour nie, tapi DULU la...skrg nie, xkisah pun apa2 colour..asalkn sesuai dengan situasi yg akan aku hadiri @ ke mana jua yg aku pegi..sbb, colour memainkan peranan yg penting dlm membentuk PERIBADI, PERSONALITI, BODY FIGURE..itu pendapat aku, xtahulah pada org lain2!! setiap org punyer pendapat yg berbeza2..kdg2, ada pendapat yg sama dengan kiter, but ada juga yg xsama dengan diri kita...am i right?? mesti betol punyer...(hehehehehe) so, aku sesuY kn dgn handbag & shoEs yg aku ader...mgkn, sesapa yg tengok, nmpk bese2 jerk...tpi, aku suka ker oficE dgn gaya yg ringkas...frEE styLe!!sbb, mudah tuk aku wat apa2 jua keja!!* its COMFORTABLE!!!




Tuesday, August 4, 2009

coLLection

Posted by Ms Linee at 4:28 PM 2 ELITE


peace be upon U,

nk kenaLi mysElf dgn lebih dekat?? antara banyak2 collection peribadi aku, aku amat meminati "KASUT aka SHOES"...KENAPA???ari nie, aku pakai kasutVincci yg dihadiahkan kepada aku 4 tahun lepas dari seseorg??
Dia mmg bag0s pong...TERIMA KASIH yg tak terhingga kepada si DIA, kerana hadiahkan SHOES nie pada diriku sempena 'my birthday'...